slechts € 141,-

Een 4*-hotel, vlak aan het strand van het populaire Salou in Spanje, dat zie je niet gauw aan slechts €141! En dan nog eens met een halfpension formule inbegrepen. Dat dit een buitenkansje is, hoef ik je waarschijnlijk niet te zeggen. En het hotel ziet er ook nog eens fantastisch uit, kijk maar naar de foto’s hieronder! Check hier alvast de beschikbare reisdata.

Hotel Acqua Salou 4*

Hotel Acqua Salou****

Hotel Acqua Salou heeft alle troeven achter de hand om hun gasten een fantastische Spanje vakantie te bezorgen! Hoe zorgeloos kan een vakantie immers zijn: je logeert vlak aan het strand en je geniet van een halfpension formule. Je hoeft dus enkel nog een lunch te vinden op een van de terrasjes langs de kust. Ik vind dat alvast geen opgave, laat die tapas maar komen! En wil je al dat eten toch een beetje compenseren, er is een fitness centrum in het hotel. Of neem een duikje in het binnen- of buitenzwembad. En om de dag af te ronden, stel ik een bezoekje aan het wellness centrum van Acqua Salou voor. Geen wonder dat dit hotel een uitstekende 4 punten op Tripadvisor scoort.

Hotel Acqua Salou 4*

Vakantie Spanje

Je logeert trouwens vlakbij een van de grootse pretparken in Europa: ‘PortAventura’! Je vindt er verschillende duizelingwekkende achtbanen en ook een gigantisch waterpark met talrijke glijbanen. Wil je het rustiger aan doen? Dan kan je een leuk strandje in de buurt uitkiezen en je installeren voor de hele namiddag. Voeten in het zand, zon op het gezicht en genieten maar! En als ik je een tip mag geven, Barcelona is niet gek zo ver. Misschien een leuk ideetje voor een daguitstap? Je kan alvast mijn Barcelona tips lezen ter voorbereiding.

Hotel Acqua Salou 4*

 

screenshot van de deal

Screenshot voyage prive