Spotgoedkoop naar de Costa Brava!

Met goed verblijf**** en vluchten

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Camping Internacional de Calonge
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 77,-

Zin om deze lente een paar dagen ertussenuit te vliegen en gegarandeerd in de zon te vertoeven? Ik stootte op een deal die jou kan interesseren! Wat dacht je van Spanje? Meer bepaald de Costa Brava? Voor slechts €77 vlieg je naar Girona en verblijf je 8 dagen aan de kust! Bekijk hier de mogelijke reisdata.

De zee van de Costa Brava

 

Vakantie Spanje

Als we aan de Costa Brava denken, denken we soms te veel aan de clichés. Natuurlijk, je kan er genieten van de betere zandstranden van Europa, maar je kunt er veel meer doen dan enkel zonnebaden. Tenminste, als dat je ding niet is. Zo heb je bijvoorbeeld een paar kilometer landinwaarts het oude, authentieke dorpje Castell d’Aro. Daar kan je een een middeleeuwse kerk en burcht bezoeken. Het gezellige Girona ligt op amper 40 kilometer van de camping, dus zeker een daguitstap waard! En waarom zou je daar stoppen? Barcelona is niet zo gek ver weg! Al klinkt een namiddagje strand liggen, sangria drinken en paella eten ook niet mis! Keuze genoeg aan de Costa Brava!

Girona

Camping Internacional de Calonge

Je logeert in een Bungalowtent op camping**** Internacional de Calonge, met een uitstekende beoordeling. De camping heeft 400 meter verder een privéstrand, met beachbar! Je hoeft niet tot daar te wandelen, er rijdt een treintje heen en weer tussen de camping en het strand. Niet zo gek op zand? De camping heeft 2 zwembaden! Verder vind je er faciliteiten zoals een ijssalon, poolbar, restaurant, disco, bar, kinderanimatie, … Ik raad je toch aan om niet steeds op de camping te blijven want je verblijft vlak naast Platja d’Aro, een gezellig kuststadje met leuke winkeltjes en een overvloed aan restaurants en bars. Je Kingsize Bungalowtent is uitgerust met een heuse keuken, 3 slaapvertrekken en woongedeelte.

Strand Costa Brava

screenshot van de deal

Screenshot deal