slechts € 187,-

Voor slechts €187 boek je nu al een vakantie naar een luxe en modern hotel aan de Costa Brava. Ja, echt waar! Deze spotgoedkope vakantie is ook nog eens top geregeld. Deze prijs is inclusief de vluchten, hotel met volpension, toegang tot de spa en exclusieve Beach Club. Bekijk hier alle details van deze reis en boek jouw vakantie naar de zon!

Costa Brava

Vakantie Costa Brava

Laat al je zorgen thuis achter en geniet van een heerlijke vakantie in het zonovergoten kustplaatsje Calella in het noorden van Spanje. Je verblijft op korte loopafstand van enkele prachtige stranden waar je een duik neemt in de helderblauwe zee. Bovendien ligt Barcelona slechts een halfuurtje verderop, leuk voor een dagje stad tijdens je vakantie! In mijn artikel met Barcelona tips ontdek je wat de mooiste plekjes van de Spaanse stad zijn.

Hotel Kaktus Playa

Hotel Kaktus Playa

Verblijf op een fantastische locatie aan het strand in Hotel Kaktus Playa. Deze deal bevat veel leuke extraatjes. Zo slaap je in een premium kamer met balkon, ontvang je een welkomstgeschemk, heb je toegang tot de spa, fitness en de  VIP-ruimte van het restaurant én mag je gebruik maken van de Beach Club waar het heerlijk vertoeven is onder het Spaanse zonnetje. Op Tripadvisor heeft dit hotel een bijna perfecte beoordeling van 4,5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Hotel Kaktus Playa

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive