Minivakantie Zuid-Spanje voor een miniprijs!

Heerlijk relaxen aan de Spaanse kust in je eigen luxe appartement

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 9.6
vanaf Brussels South Charleroi Airport
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 08.02.20 tot 12.02.20
P.p. vanaf € 150,-

Ook klaar met de winter? Verruil het gure winterweer voor het Spaanse zonnetje en ga op minivakantie voor slechts €150! Hierbij verblijf je in je eigen luxe appartement in een fantastisch 4* complex en ook je vluchten zitten erbij inbegrepen. Reminder: om deze deal te kunnen bekijken, dien je je eerst gratis aan te melden op de website van Voyage Privé. Op de volgende pagina zie je dan de deal linksboven.

Quartiers Marbella Apartment Hotel & Resort

Stel je voor, wakker worden met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee in je eigen luxe appartement om vervolgens een duik te nemen in een van de vier zwembaden vanwaar je een even prachtig uitzicht hebt. Dat klinkt goed toch? Het 4* Quartiers Marbella complex beschikt over prachtige 2-kamer appartementen met zeezicht, een luxe keuken en badkamer en een eigen terras. Hier ga jij zeker een toptijd beleven en dat voor zo’n spotprijs!

Vakantie Zuid-Spanje

Tijdens deze minivakantie vertoef jij aan de Costa del Sol. Het luxe appartementencomplex waar je verblijft ligt vlak bij Marbella. Bezoek de luxe jachthaven, waag een dansje in een van de hippe clubs of ga heerlijk genieten op het strand. Sla een bezoekje aan buurstad Malaga ook zeker niet over. Gurutip: huur aan auto en ontdek de omgeving! Van prachtige zandstranden tot dorpjes midden in de bergen, Andalusië is super veelzijdig en is voor jong en oud een heerlijke vakantiebestemming.

screenshot van de deal

Screenshot deal