slechts € 239,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Wow! Hou je vast voor deze super luxe vakantie naar Zuid-Spanje voor heel goedkoop. Je kunt nu 6 dagen genieten van al het moois dat dit luxe 4* resort te bieden heeft voor slechts €239 inclusief vluchten en dagelijks uitgebreid ontbijt. Klik snel door naar de aanbieding voor dat dit mooie resort weg is.

Cape of Trafalgar

Vakantie Costa de la Luz

VAMOS! We gaan naar de regio van de paarden, siësta & Flamingo dans…Andalusië. In de omgeving zijn tal van middeleeuwse kastelen, kathedralen en vele musea. In de regio Andalusië vind je de steden: Sevilla, Grenada, Malaga, Cordoba & Marbella. En ik kan je garanderen dat je op elk van die plekken warm weer hebt en genoeg dingen om te beleven. Uiteraard kun je ook genieten op de prachtige stranden aan de kuststeden, of een balletje slaan op een van de vele golfterreinen.

Tarifa

SENTIDO Ama Islantilla

Je verblijft deze vakantie in het exclusieve SENTIDO Ama Islantilla (voorheen Marble Andalucia). Het complex ligt direct aan een 27-holes golfbaan waardoor de meeste kamers over golfbaan- en/of zeezicht beschikken. Je kunt heerlijk eten in de verschillende restaurants die het hotel rijk is. Voor de hete Spaanse dagen neem je een verfrissende duik in een van de twee buitenzwembaden in een prachtige tuin. Vervelen zul je je zeker niet tijdens deze vakantie. Het hotel biedt een gevarieerd entertainment -en animatieprogramma aan. Het SENTIDO Ama Islantilla krijgt een uitstekende beoordeling van 8.4 uit 10 punten.

Cordoba, Spain

screenshot van de deal

Screenshot deal