slechts € 160,-

Zonaanbidders, deze deal is voor jullie! Zoek in de winter lekker de zon op aan de Spaanse Costa del Sol voor een ontspannen vakantie. Voor slechts €160 boek je deze vakantie, inclusief vluchten, transfers en goed beoordeeld appartement. Waar wacht je nog op? Boeken maar!

vakantie Costa del Sol

Costa del Sol vakantie

Zin in een weekje zon, zee en strand? Vlieg de zonnige Costa del Sol tegemoet! Deze 300 kilometer lange Spaanse kuststrook ligt in de regio Andalusië aan de Middellandse Zee. Deze vakantie brengt je naar de geliefde badplaats Fuengirola ten zuiden van Malaga. Deze Spaanse stad ligt slechts 45 minuten verderop, leuk voor een dagtripje tijdens je vakantie.

Costa del Sol vakantie

Yamasol appartementen

De nette en ruime appartementen van het Yamasol complex hebben een ideale ligging, op slechts een paar minuten lopen van zowel het centrum van Fuengirola als het strand. Natuurlijk kun je ook lekker ‘thuis’ blijven en van de zon genieten aan het zwembad van het appartementencomplex. Reizigers zijn erg te spreken over deze accommodatie en beoordelen de appartementen op Tripadvisor met 4 van de 5 punten.

Costa del Sol vakantie

screenshot van de deal

Screenshot