Maak de reis van je leven door Sri Lanka

9 dagen inclusief vluchten & halfpension verblijf

  • Hotel Pegasus Reef Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 599,-

Wat een geweldige prijs! Voor dit lage bedrag vlieg jij met Emirates naar het prachtige Sri Lanka en begin je aan een fantastische reis langs alle hoogtepunten van dit Aziatische land. Dit extreem groene eiland wordt ook wel de “parel van de Indische Oceaan” genoemd. Kom jij de schoonheid zelf ontdekken? Als je van kust, flora, fauna en curry’s houdt, dan ben je in Sri Lanka aan het juiste adres. Wacht dus niet te lang en bekijk de aanbieding.

Olifanten Sri Lanka

Begin jouw droomreis

Je vertrekt vanuit Amsterdam en landt een kleine 10 uur later in Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Je verblijft de eerste 2 nachten in het heerlijke Pegasus Reef hotel dat goed beoordeeld wordt met gemiddeld een 7.4. Je verblijft hier op basis van halfpension zodat je geen zorgen hebt over je ochtend- en avondmaaltijd. In de middag heb je de vrijheid om hoofdstad Colombo te gaan ontdekken. Niet alleen kun je heerlijk wandelen over de promenade aan de zee, je kunt je hier ook vergapen aan bijvoorbeeld de prachtige Jami-Ul-Alfar moskee, de hindoeïstische Temple of Sri Kailawasanathan Swami Devasthanam Kovil of de boeddhistische tempel Isipathanaramaya. Colombo is een zeer muticulturele stad en dit komt terug in het straatbeeld. Na een wandeling door de stad eet een geurige en kleurige rice & curry en bereid je je voor op de rest van je reis.

Lion's rock, Sigiriya

Op avontuur

Nadat je 2 dagen lang Colombo hebt verkend en bent bijgekomen van de lange vliegreis, gaat het avontuur echt beginnen. Je bent volledig vrij om te kiezen waar de reis je naartoe brengt. Ga met de trein naar Kandy in het binnenland en aanschouw het grootste Boeddhabeeld van het land. Vervolg je reis door de natuur en ga op bezoek bij de olifanten in het reservaat, waarna je aankomt in Ella. Hier bezoek je de theeplantages en ga je zwemmen onder een waterval. Liever meer cultuur, bezoek dan Sigiriya Rock en Dambulla Caves of ga in het noorden naar de ruïnes van Anuradhapura en Polonnaruwa. In het zuiden van het eiland vind je havenstad Galle, waarvan het fort door Nederlanders is gebouwd. Kortom, dit immens diverse land ligt voor je open en jij kunt het gaan ontdekken.

Sri Lanka

screenshot van de deal

Sri Lanka rondreis