slechts € 137,-

Dit is wel een gouden deal hoor. Voor slechts €137 kun je acht dagen op vakantie naar Sunny Beach in Bulgarije. Je verblijft in een appartement op slechts 200 meter van het strand. Boek snel en geniet aan de Zwarte Zee!

Sunny Beach aan de Zwarte Zee

Vakantie Sunny Beach

Het zonnestrand van Bulgarije is een van de populairste zomervakantie bestemmingen onder jongeren. Het lage prijsniveau en de hoge mate zonneschijn zorgen voor de perfecte strandvakantie. Naast aangename stranden vind je bij Sunny Beach een aantal waterparken zoals het Action Aquapark en Aqua Paradise. Deze zijn beide goed voor uren zwemplezier. Een andere leuke attractie is het oude dorpje Nessebar. Deze historische plaats staat op de Werelderfgoedlijst. Je vindt er leuke terrasjes en restaurantjes en kunt heerlijk dwalen door de kleine winkelstraatjes. Op de pleintjes verkopen artiesten hun kunstwerken. Wil je meer te weten komen over de historie van de plaats, dan kun je deelnemen aan een wandeltour. Je kunt er zowel met de bus als met de taxiboot naartoe reizen. Een leuke afwisseling met het zonnen!

Het strand van Sunny Beach

Poseidon hotel

Je verblijft tijdens de vakantie in een appartement van het Poseidon hotel. Dit budgethotel ontvangt op Tripadvisor een goede score van 3.5 van de 5 punten. Je kunt er afkoelen in het zwembad of ervoor kiezen de 200 meter naar het strand af te leggen. Het hotel is handig gelegen in het centrum van Sunny Beach en een goede aanrader voor jongeren.

Poseidon hotel

screenshot van de deal

Screenshot