5* luxe op Tenerife in dit droomresort!

8 dagen puur genieten, inclusief vluchten, transfers en verblijf met ontbijt!

  • Hotel Jardin Tropical
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Rotterdam
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 05.07.18 tot 12.07.18 Costa Adeje
P.p. vanaf € 763,-

Een vijfsterrenresort op Tenerife om bij weg te dromen. Prachtige vormgeving, tropische natuur, idyllische zwembaden, direct aan zee, fenomenale uitzichten en in alle opzichten een luxe hotel waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Logisch dat het van meer dan 2.ooo voorgangers gemiddeld een bijna perfecte beoordeling van 4.5 van de 5 sterren krijgt! Ga er deze zomer voor 8 dagen genieten van de ultieme relax vakantie. Vluchten, transfers en verblijf met ontbijt zitten allemaal inbegrepen. Bekijk hier snel de mogelijke data en verdere details.

jouw luxe hotel
Jouw luxe 5* hotel

Een zorgeloze vakantie om nooit te vergeten

Deze tropische tuin is een oase van rust en werkelijk een lust voor het oog. Vol met palmbomen en andere tropische flora met een heerlijk warm zwembad wat er doorheen kronkelt. Het witte gebouw doet denken aan een authentiek dorp zo kunstzinnig als het eruitziet; Santorini is er niks bij! 😉

Een uitmuntende service, een ligging direct aan de oceaan, heerlijke hemelbedden, een luxueuze Food Market, fitness, wellness, yoga of golf: dit resort heeft zoveel faciliteiten dat je er zeker van kunt zijn dat jouw vakantie compleet zorgeloos verloopt. Het is geen wonder dat het resort op Tripadvisor een geweldige beoordeling krijgt van 4.5 van de 5 sterren, inclusief een certificaat van uitmuntendheidBekijk snel de aanbieding om een overzicht te zien van alles wat het hotel te bieden heeft!

Genieten op Tenerife

Het hotel is gelegen op het heerlijke Canarische Eiland Tenerife. Ze noemen deze eilanden de eilanden van de eeuwige lente, en ik denk dat je wel snapt waarom. De zon schijnt er vrijwel altijd en het is dus altijd de ideale locatie voor een zonvakantie. Wil je meer weten over deze vakantiebestemming? Lees dan hier mijn Tenerife tips. Weten wanneer je het beste die kant op kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor Tenerife artikel!

adembenemende zonsondergang
Een adembenemende zonsondergang beleven!

screenshot van de deal

screenshot