Luxe combinatiereis Bangkok & Phuket

Inclusief vluchten, transfers en verblijf in geweldige hotels!!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1163,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DThailand%26affid%3DHotelLandmarkJanuari2019%26produit%3D275889" text="Hier boeken"]

Als je van luxe houdt dan houd je van deze deal. Niet alleen bezoek je bruisend Bangkok ook ga je extreem relaxen in Phuket. Je gaat in totaal een week op reis en maakt Thailand op twee plekken mee. Deze luxe aanbieding biedt allerlei extra’s. Zo krijg bij je verblijf het ontbijt een een upgrade naar een luxere kamer. De vluchten en de transfers zijn beide inclusief en beide hotels worden uitmuntend beoordeeld. Voor meer informatie volg je deze link.

Phuket

Bangkok

Zoals ik al zei, verblijf je zowel in Bangkok als in Phuket. Zo kun je mooi genieten van wat het bruisende Bangkok voor je in petto heeft waarna je gaat genieten op het strand van Phuket. Je reis begint in Bangkok waar je twee nachten zult gaan verblijven. Je krijgt ontbijt in je hotel***** waarna je vrij bent om de stad te gaan verkennen. Ga bijvoorbeeld naar de Wat Phra Kaew tempel of bezoek een drijvende markt. Ben je de drukte van de hoofdstad eventjes helemaal zat, neem dan een duik in het prachtige zwembad van het hotel. Voor wie nog meer ontspanning wil, heeft het hotel een heerlijke spa. Jouw hotel wordt geweldig beoordeeld op TripAdvisor met 4.5 van de 5 punten.

Phuket

Phuket

Na twee heerlijke nachten in Bangkok is het tijd om naar Phuket te vertrekken. Hier verblijf je nog eens 5 nachten in hotel My Beach Resort. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het resort***** pal aan de zee. Op het strand kun je genieten van een heerlijke Thaise massage en verder staat de fitness en het immense zwembad volledig tot je beschikking. Je overnacht in een Premier Pool Access Kamer. Deze kamer ligt direct aan het zwembad. Perfect voor een verfrissende ochtendduik. Ook hotel My Beach Resort krijgt een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 punten op TripAdvisor.

Bangkok

screenshot van de deal

Phuket