Luxe resort op Koh Samui in suite met eigen Plunge Pool

Inclusief de vluchten, transfers, ontbijt & massage

P.p. vanaf € 1265,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DKohSamui%26affid%3DHotelLeMeridienKohSamuiApril19%26produit%3D287997" text="Hier boeken"]

Dit wil je! Kom genieten op het paradijselijke Koh Samui voor de Thaise kust en geniet in extreme luxe in je eigen Plunge Pool Suite op een luxe 5*-resort. Bij jouw arrangement is het ontbijt inclusief en je krijgt een Thaise massage van 30 minuten. Alle verdere details van deze luxe droomvakantie vind je hier.

Thailand vakantie

Luxe vakantie op Koh Samui

Een luxe vakantie in Thailand is al geweldig, maar verblijf op een luxe resort op paradijs Koh Samui is nog veel beter. Zon, zee en wuivende palmen maken het plaatje hier compleet. Kom genieten van de verrukkelijke Thaise cuisine, het heerlijke weer en echte Thaise gastvrijheid. Om je vakantie naar een nieuw niveau te tillen doe je mee met een Thaise kookles, bezoek je de prachtige, kleurrijke tempels op het eiland en doe je aan yoga op de mooiste stranden. Maak een ware droomreis om nooit te vergeten!

Koh Samui vakantie

Hotel Le Méridien Koh Samui 5*

In dit luxe 5*-resort voel jij je de koning te rijk. Neem een verfrissende duik in de plunge pool die aan je suite grenst of badder in het zwembad met uitzicht over de oceaan. Kom volledig tot rust in de spa van het resort en laat je verwennen tijdens je massage van 30 minuten. Vervelen zul je je hier zeker niet, want er worden ook nog verscheidene actieve activiteiten, zoals kajakken en snorkelen, aangeboden. Het resort krijgt een fantastische beoordeling van gemiddeld een 8.9!

Koh Samui vakantie

screenshot van de deal

Koh Samui vakantie