Last minute startpakket Thailand

Inclusief directe KLM vluchten en hotel met ontbijt!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €25
  • Beoordeling 7,7
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief 23kg ruimbagage p.p.
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 18.11.19 tot 05.12.19
P.p. vanaf € 599,-

Dit is echt een ongelofelijk goede deal: ga op vakantie naar Thailand voor maar €599, inclusief directe KLM vluchten en de eerste drie nachten in een goed hotel! Had je ooit gedacht dat je voor dit geld letterlijk aan de andere kant van de wereld kon zitten? Als je altijd al gedroomd hebt om een toffe reis door Thailand te maken, dan is dit dé deal voor jou.  Laat die rondreis maar beginnen!

Startpakket Bangkok

Je begint je reis in de hoofdstad van Thailand, Bangkok, waar je hotel voor de eerste drie nachten al geregeld is. In deze levendige stad kun je dag en nacht terecht voor een hapje, drankje of entertainment. Er zijn een groot aantal tempels, paleizen en andere culturele schatten te bewonderen, zoals het Grand Palace of de Wat Arun. Voor een beetje rust rijd je zo Bangkok uit, want de directe omgeving biedt een totaal ander landschap dan deze levendige stad. Probeer ook een boottocht uit op de vele kanalen van deze stad. Daarnaast zijn de drijvende markten een echte aanrader. Zodra je verblijf in Bangkok er op zit, is de keuze helemaal aan jou!

Koninklijk paleis in Bangkok

Thailand

Met deze aanbieding kun je alle kanten uit. Vluchten en je eerste hotel zitten inbegrepen, wat je verder allemaal precies gaat ondernemen in Thailand is verder geheel aan jou. Met je backpack in de trein richting het noorden? Of liever met een huurauto Thailand verkennen? Vlieg door naar één van de paradijselijke stranden die het zuiden van Thailand rijk is of vier feest met duizenden mensen op één van de Full Moon Party’s op Koh Phangan. Alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent in Bangkok voor de terugvlucht.

screenshot van de deal

Screenshot deal