slechts € 674,-

Altijd al naar Thailand willen gaan, maar nooit genoeg budget gehad? Ik heb nu een hele mooie vakantie voor je gevonden die ook nog super betaalbaar is! Ga van al het moois genieten dat Thailand te bieden heeft terwijl je verblijft in een heel goed beoordeeld hotel met zeer gunstige ligging. Oja, je vluchten zijn ook inbegrepen! Stop met dromen en bekijk snel de aanbieding!

Pattaya beach

Pattaya, Thailand

Reis naar het zuiden van Thailand en verblijf in de populaire badplaats Pattaya. Je vindt hier de prachtigste stranden, gezellige kroegjes en barretjes en uiteraard het lekkerste eten uit de Thaise keuken. Bezoek onder andere de bekende drijvende markten of ga naar de indrukwekkende Buddha Mountain (Khao Chi Chan)!

Pattaya budha berg

Woodlands Hotel & Resort

Je verblijft in het heel goed beoordeelde Woodlands Hotel & Resort. Dit luxe 4* hotel is zeer gunstig gelegen in het noorden van Pattaya. Het beroemde strand van Pattaya ligt op nog geen 500 meter van hotel alsook het centrum! Liever binnen blijven? Ga dan heerlijk genieten in de spa met natuurlijk een Thaise massage! Woodlands Hotel & Resort beschikt ook over meerdere zwembaden en restaurants waar je smaakpapillen versteld zullen staan van de heerlijke Thaise keuken! Voorgaande bezoekers zijn heel enthousiast over het hotel en geven het een zeer goede 4 van de 5 punten op Tripadvisor!

Pattaya

screenshot van de deal

Screenshot van de deal