Wintersport & wellness in Tirol!

Ga op wintersport en geniet van een halfpension verblijf in een 4* hotel met wellness!

  • Hotel Cordial Familien Vital Hotel Achenkirch
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 249,-

Wintersport en wellness: een echte match made in heaven als je het mij vraagt! Zeg nou zelf, wat is er beter dan eerst lekker al je energie eruit racen op de pistes of rollend door de sneeuw, om vervolgens terug te komen in je luxe 4* hotel waar je heerlijk op kunt warmen met de beste wellnessfaciliteiten. Als dat nog niet lekker genoeg is worden je ontbijt en 4-gangendiner dagelijks voor je gemaakt; hoef je daar ook al niet meer aan te denken! Dat en meer voor slechts €249! Wat doe je hier nog? Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek!

Prachtig tirol

Vakantie in Tirol

Vier je wintersportvakantie in hét skigebied bij uitstek: Tirol! Deze Oostenrijkse regio staat al jaren te boeken als een van de beste, mooiste en meest uitgebreide gebieden voor de ideale wintersportvakantie. Met deze deal ga je naar het populaire skigebied Chistlum: een prachtig gebied met maar liefst 27 kilometer aan prachtige pistes. Een onvergetelijke skivakantie is hier zeker gegarandeerd! Wil je meer weten over Tirol? Lees dan mijn artikel over skiën in Tirol!

wellness
Wellness in jouw luxe hotel!

Wellness 4* hotel

Na de hele dag op de pistes doorgebracht te hebben wandel je voldaan (maar wel een beetje moe) terug naar het hotel, het Cordial Familien & Vital Hotel, wat op slechts 2 km van het skigebied ligt! Eerst ga je ff he-le-maal relaxen in de wellness, en vooral ook gewoon even lekker opwarmen! Na weer een beetje geacclimatiseerd te zijn is het tijd om naar het restaurant van het hotel te gaan, waar je dagelijks kunt genieten van een uitgebreid 4-gangendiner! Alvast benieuwd naar wat voor een Oostenrijkse specialiteiten je zult gaan proberen? Lees dan mijn artikel over Oostenrijkse gerechten in Tirol! Verder staat er ook nog elke dag een ontbijt voor je klaar trouwens; zo kan je meteen een goede bodem leggen voordat je de pistes op gaat! Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 4 punten.

de alpen

screenshot van de deal

screenshot