Last-minute vakantie in Andalusië

Incl. vluchten en appartement vlakbij de gezellige visserswijk La Carihuela

  • Hotel La Baranda
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 14.11.17 tot 21.11.17 Torremolinos
P.p. vanaf € 130,-

Vakantie vieren aan de Costa del Sol, wie wil dat nou niet? Met deze last-minute vakantie Torremolinos vlieg je al voor €130 naar de Spaanse Costa en verblijf je acht dagen in een appartement in Torremolinos. Echt een koopje! Bekijk deze deal hier en boek jouw vakantie.

vakantie Torremolinos

Vakantie Torremolinos

Net onder Malaga ligt de beroemde kustplaats Torremolinos, al enkele decennia een populaire badplaats voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. Je verblijft vlakbij La Carihuela, de gezellige visserswijk met vele winkeltjes. In deze toeristische wijk kun je zelfs een patatje oorlog kopen of een drankje doen bij een van de Hollandse bars. Het strand en de boulevard zijn er prachtig en de nachten lang! Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit in de botanische tuin Molino de Inca terwijl thrillseekers het beste een bezoekje kunnen brengen aan het Crocodile Park. Ook Malaga ligt niet ver weg!

Costa del Sol

Appartement La Baranda

Appartementencomplex La Baranda is kleinschalig opgezet en beschikt over een buitenzwembad. Elk appartement beschikt over een kitchenette, zithoek en balkon en heeft airconditioning. Op Tripadvisor krijgen de appartementen van La Baranda drie van de vijf punten. Het complex ligt vlakbij het strand en de boulevard en ook de supermarkt ligt om de hoek. In de omgeving kun je volop watersporten beoefenen.

vakantie Torremolinos Costa del Sol

screenshot van de deal

Screenshot deal