Last-minute vakantie Toscane in een 4* appartement!

Verken de Toscaanse kust en het schitterende heuvellandschap

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Antico Borgo Casalappi
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden No Catering
slechts € 124,-

Wat dacht je ervan om deze lente naar Toscane te trekken? Geniet van het schitterende heuvellandschap en doe je tegoed aan de Italiaanse keuken. Je kunt deze vakantie Toscane al boeken voor slechts €124 inclusief vliegtickets en verblijf in een uitstekend beoordeeld appartement op slechts 20 minuutjes van de Toscaanse kust.

Toscane vakantie

Vakantie Toscane

Toscane, wat ben je mooi! Je vliegt naar Pisa, waarna je richting de Etruskische Riviera zult trekken. De stranden van Livorno strekken zich kilometers lang uit, en de Toscaanse kust ligt op slechts 20 minuten rijden van het appartement. Een uitstapje naar het beroemde eiland Elba behoort zeker tot de mogelijkheden. Drink de beste wijnen in pittoreske dorpjes en doe je tegoed aan de overheerlijke pizza’s en pasta’s. Ja, dit is La Dolce Vita!

Chianciano Toscane

Antico Borgo Casalappi

De appartementen van Antico Borgo Casalappi liggen in Campiglia Marittima, midden in de Toscaanse heuvels op ongeveer twintig minuten rijden van de kust. In de omgeving liggen historische stadjes zoals Volterra en San Gimigliano en het spa resort Calidario. Het appartement krijgt een fantastische score van een fantastische 9/10 punten en dat ligt uiteraard niet alleen aan het heerlijke buitenzwembad!

vakantie Toscane

screenshot van de deal

Screenshot deal