Wellness op vakantie naar Toscane

Verblijf in een 4*-hotel vlakbij de beroemde spa's van Montecatini Terme!

  • Hotel Grand Hotel Croce di Malta 4*
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 130,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DToscane%26affid%3DCroceDiMaltaSep18%26produit%3D264264" text="Hier boeken"]

Stop waar je mee bezig bent! Tijd om te onthaasten. En waar kan dat beter dan op vakantie naar Toscane! De Italianen weten alles over goed en traag leven, laat je inspireren. Check dit prachtige 4*-hotel in het hart van deze geweldige Italiaanse regio. Het ligt naast het historische wellnessoord Montecatini Terme maar beschikt zelf ook over een zalige spa! Bekijk hier alvast de beschikbare data!

Grand Hotel Croce di Malta 4*

Toscane vakantie

Ga op vakantie naar het hart van de Toscane, naar de thermische baden van Montecatini Terme! Ga wellnessen waar vroeger de Italiaanse beau monde kwam relaxen. De oudste baden dateren uit de 16e eeuw! Met een kabelbaan kan je ook het hogergelegen, historische centrum van de stad ontdekken: Montecatini Alto. Kunstliefhebbers zullen zeker een bezoekje willen brengen aan het Museum dell’Accademia Arte dat moderne kunst tentoonstelt. Maar bovenal: relax! Zoek een terrasje op, bestel een goed glas wijn en en wat antipasti. Zalig! Voor meer info over de regio, kan je mijn Travel Magazine artikel met Toscane tips lezen.

Grand Hotel Croce di Malta 4*

Grand Hotel Croce di Malta****

Dit 4*-hotel ligt vlakbij het centrum van Montecatini Terme, naast het mooie stadspark. De inrichting is al even elegant als de stad zelf: de kamers zijn stijlvol ingericht, je kan er genieten van een prachtig terras met gezellig zwembad en een uitgebreide Thaise spa. Bij je verblijf is het ontbijtbuffet inbegrepen maar het hotel heeft ook een restaurant waar je geniet van een 10% korting. Net zoals je 20% korting krijgt op behandelingen in de spa en tweemaal gratis het binnenzwembad van de spa kan gebruiken! Op Tripadvisor scoort het hotel uitstekend met een score van 4 punten!
 Grand Hotel Croce di Malta 4*

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive