Ontspannen op het Toscaanse platteland

Inclusief verblijf in een voormalig fort en wijnproeverij!

  • Hotel Fattoria di Castiglionchio
P.p. vanaf € 99,-

Oh la la, dit is een mooie reis! Stap in de auto en rijd naar Toscane en laat je betoveren door haar prachtige landschappen, historische steden, pittoreske dorpjes en smakelijke wijnen en pasta’s. Vanaf slechts €99 verblijf je een week lang in een voormalig fort op het Italiaanse platteland, op korte afstand van Florence. Lees hier alles over deze reis en boek jouw vakantie!

Toscane

Vakantie Toscane

Ontdek de betoverende Italiaanse regio Toscane tijdens deze goedkope autovakantie. Rijd met je auto door het golvende groene landschap naar charmante steden zoals Florence, Pisa en Siena, ga op een Italiaanse safari in het Parco della Maremma natuurpark, beklim de 2054 meter hoge Monte Prado én proef natuurlijk de heerlijke wijnen en pasta’s uit deze streek. Deze reis is inclusief een wijnproeverij dus dat komt wel goed!

Meer weten over dit deel van Italië? Lees mijn Toscane tips

Florence

Fattoria di Castiglionchio

Dit is een agriturismo vakantie wat inhoudt dat je verblijft in een Italiaanse boerderij die deels is omgetoverd tot een charmant vakantieverblijf. Glooiende groene heuvels en een fijn zwembad omringen Fattoria di Castiglionchio, een voormalig fort vlakbij Florenze. Haar rustige, maar toch centraal gelegen locatie maakt dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een reis door het mooie Toscane. Op Tripadvisor ontvangt deze accommodatie bovendien een goede score van 3,5 van de 5 sterren.

Toscane

screenshot van de deal

Screenshot