Zon en ruimte in Toscane

8 dagen inclusief vluchten en ruim appartement!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Fattoria Palazzeta
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 200,-

Zon, zwemmen, wijnproeverijen en natuurlijk de heerlijk Italiaanse cuisine, dat klinkt toch bijna als een droom. Toch kan deze droom in mei al in vervulling gaan. Ik heb een mooie aanbieding gevonden waarmee je in het prachtige Toscane in een heerlijk appartement verblijft. Deze aanbieding is inclusief het verblijf en de vluchten en kost slechts €200 per persoon! Alle verdere informatie over deze mooie aanbieding vind je hier.

Landschap Toscane

Cecina in Toscane

Je verblijft op een mooi vakantiepark in Cecina, een van de pittoreske dorpjes die de regio rijk is. In deze plaats vind je bijvoorbeeld de grootste markt van de omgeving. Verder is Cecina een gezellige badplaats waar ook veel Italianen vakantie vieren. Maak er een authentieke belevenis van. ’s Avonds worden er vaak feestavonden georganiseerd in het centrum. Er worden dan tafels en stoelen midden op de straat gezet! Echte Italiaanse gezelligheid ten top. Het dorp heeft ook een waterpark, veel goede restaurants en ligt aan de zee. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde vakantie naar Italië dus.

Toscane vakantie

Fattoria Palazzeta

Je verblijft in een mooi nieuw appartement op loopafstand van het strand. Het appartementencomplex beschikt over een buitenzwembad, voetbalveld en volleybalveld voor de nodige ontspanning. Het complex ligt in de natuur, wat uitnodigt tot heerlijke wandelingen door het glooiende Toscaanse landschap. Nog niet overtuigd? De appartementen worden bijna perfect beoordeeld op TripAdvisor met 4.5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid!

Vakantie Toscane

screenshot van de deal

Toscane vakantie