Complete singlereis door Toscane in de zomer

10 dagen inclusief vervoer, verblijf en excursies in de zomervakantie!

P.p. vanaf € 299,-

Heb jij nog geen plannen voor de zomer en heb je ook niet echt zin om alleen maar in de tuin te zitten? Boek dan deze prachtige singlevakantie naar Toscane! Tien dagen genieten tijdens een heerlijke rondreis voor maar €299. Deze complete singlevakantie is inclusief busvervoer, verblijf op een uitstekende camping en leuke excursies als surfen en naar Rome.

Singlevakantie via Labyrinth

Voor deze bodemprijs krijg je een wel heel uitgebreide vakantie! Met Labyrinth ga je het prachtige Toscane ontdekken in de zomervakantie met deze fantastische singlerondreis. Wat zit er allemaal inbegrepen bij deze zomervakantie? Jouw vervoer naar Toscane per Tourist Class touringcar, Nederlands sprekende reisleiding, verschillende excursies als bijvoorbeeld surfen en een stedentripje naar Rome en je kunt nog veel excursies apart bijboeken. Je verblijf is ook geregeld en dat zal in een bungalettetent met bed (en stroom + licht!) zijn op Camping Le Marze. De camping krijgt een uitstekende 8.1 op Zoover. Bekijk hier het totale pakket en programma in de aanbieding.

Rondreis Toscane

Ik ben echt gek op Toscane en ik weet zeker dat je na deze vakantie ook niet meer weg wilt uit deze prachtige regio! Uitgestrekte wijnvelden, eindeloze glooiende heuvels, pittoreske dorpjes, een heerlijke kust waar je tijdens de zomer verkoeling vindt en natuurlijk romantische historische steden als Siena, Florence en Pisa. Bekijk hier mijn complete reisgids met de leukste Toscane tips. De hoofdstad van Italië Rome ligt niet in Toscane, maar dankzij deze aanbieding ga je deze stedentrip klassieker toch bezoeken dankzij de excursie die zit inbegrepen! De leukste tips voor Rome lees je in mijn Travel Magazine.

Toscane

screenshot van de deal

Screenshot deal