Komt tot rust in een 4-sterrenhotel met spa in Toscane

Inclusief vliegtickets vanaf Zaventem en verblijf met ontbijt, toegang tot de wellness en extra's!

  • Hotel Saturnia Tuscany
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 141,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DToscane%26affid%3DSaturniaTuscanyHotelJuli18%26produit%3D253963" text="Hier boeken"]

Kom helemaal tot rust met deze vakantie Toscane in het Saturnia Tuscany hotel! Dit 4-sterrenhotel met spa heeft prachtig uitzicht over de Saturnia vallei. Je kan op vakantie naar Toscane vanaf €141, inclusief vliegtickets en verblijf! Bekijk hier de mogelijke vertrekdata voor deze aanbieding.

Saturnia Tuscany Hotel Toscane

Saturnia Tuscany hotel met spa

Het Saturnia Tuscany hotel is rustig gelegen in de Toscaanse heuvels en beschikt over een groot buitenzwembad met zout water. Het ontbijt is inbegrepen bij je verblijf. Bovendien heb je elke dag gratis toegang tot het Camelia Wellness Care Centre en krijg je 10% korting op spa behandelingen en massages. Bij aankomst begint het genieten direct, je vindt een gratis fles Toscaanse wijn op de kamer. Op Tripadvisor ontvangt het hotel een uitstekende beoordeling van 4.5 van 5!

Saturnia Tuscany Hotel Toscane

Vakantie Toscane

Natuurlijk kun je de hele dag vanaf het terras genieten van het uitzicht over de vallei maar de schitterende omgeving roept om ontdekt te worden. Toscane spreekt tot de verbeelding van veel reizigers. De groene en goudgele glooiende heuvels met daarin verspreid gezellige, oude Italiaanse dorpjes. Soms lijkt de tijd er stil te staan. Het nodig uit om zelf ook een versnelling lager te schakelen en volop te genieten bij een lekkere espresso of gelato. De mooiste bezienswaardigheden en steden van Toscane heb ik op een rijtje gezet in mijn Travel Magazine artikel vol Toscane tips!

Wil je meer weten over Toscane, de rest van Italië, of zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie.

Saturnia Tuscany Hotel Toscane

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive