slechts € 199,-

Wauw; dat is pas een scherpe aanbieding! Ga nu all inclusive genieten en lekker bruinbakken op het strand van Hammamet voor de zeer lage prijs van €199; en dat is inclusief de vluchten, de transfers en het all inclusive verblijf. Zorgeloos genieten op vakantie was zelden zo goedkoop, dus wacht niet te lang en profiteer snel van deze aanbieding! Zie jij zo’n relaxte zonvakantie in Tunesië wel zitten? Bekijk hier snel alle mogelijke data, verdere details, en boek jouw all inclusive strandvakantie!

Hammamet_Tunisia_581278618

Vakantie in Hammamet

Maak kennis met de populaire badplaats Hammamet. Deze plaats in het oosten van Tunesië ligt aan de noordelijke kant van de Golf van Hammamet. Het warme zeewater, de heerlijke stranden en de net zo heerlijke zomerse temperaturen zorgen voor de perfecte omstandigheden voor een strandvakantie. Het is dan ook niet voor niks dat deze plaats – een gezellig stadje met net over de 50.000 inwoners – zo’n toeristische trekpleister is.

Camel

Jouw hotel direct aan het strand

Het hotel waarin je verblijft, het goede driesterrenhotel Samira Club, ligt werkelijk direct aan het strand. Het hotel is gebouwd in een Moorse bungalowstijl, waardoor het erg authentiek aandoet. Alle kamers beschikken over airconditioning, een balkon of terras, en nog meer fijne extra’s. Daarnaast zijn er meerdere restaurants, een snackbar en een discotheek bij het complex. Dit hotel krijgt een goede beoordeling van 6.9 uit 10 punten.

Strand Tunesie

screenshot van de deal

Screenshot deal