slechts € 389,-

Over relaxen gesproken! Kom helemaal tot rust met deze vakantie in Turkije! Voor €389 inclusief vluchten, transfer en all inclusive verblijf in een 5-sterrenhotel! Ben je al begonnen met inpakken? Bekijk de luxe deal hier.

Bodrum5

Bodrum, Turkije

Van mooie resorts tot aan magnifieke landschappen. Bodrum is een vakantiebestemming waar je lekker tot rust kunt komen op de zandstranden maar ook cultuur kunt opsnuiven bij indrukwekkende ruïnes. Waar vind je Bodrum eigenlijk? Bodrum is een stad aan de zuidwestkust oftewel de Turkse Rivièra, gelegen aan de golf van Gökova. De temperaturen kunnen hier hoog oplopen tot wel meer dan 30 graden, dus het is wel belangrijk dat je een lekker zwembad in de buurt hebt waar je in kunt afkoelen. Maar laat ik dat nou net voor je hebben! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Turkije, of zoek je toch een andere Turkije deal? Bekijk dan mijn pagina met de beste deals en info voor jouw perfecte Turkije vakantie.

Bodrum

Hotel Bodrum Holiday Resort

Een uitermate geschikt hotel voor families met kinderen is wel het 5-sterren Bodrum Holiday Resort. Dit populaire resort heeft alles wat je hartje begeerd waaronder een welnesscentrum, verschillende zwembaden met glijbanen, openluchtdisco, fitness en nog veel meer! Je verblijft in dit hotel o.b.v. all inclusive verzorging, je zal hier zeker niet verhongeren. Drankjes zijn zelfs de klok rond te verkrijgen en ’s nachts zijn er snacks beschikbaar. Jouw hotelkamer is uitgerust met o.a. airco, terras en televisie. Op Tripadvisor krijgt dit hotel uitstekende rating van 4 op 5 sterren!

Bodrum2

screenshot van de deal

Screenshot Corendon