slechts € 137,-

Kan jij ook niet wachten om op vakantie te gaan, maar heb je nog geen leuk reisje geboekt? Dit is je kans! Boek nu deze last-minute vakantie naar de Turkse Rivièra en voor je het weet lig je in het zonnetje aan het zwembad of het strand. Voor slechts €137 verblijf je 8 dagen in Turkije en dat is inclusief de vluchten, transfers en verblijf. Bekijk alle mogelijke data hier en boek jouw ticket naar de zon!

Turkse Rivièra

Vakantie Turkse Rivièra

De diverse badplaatsen aan de Turkse Rivièra zijn razend populair en dat is niet voor niets. Zonovergoten stranden, prachtige hotels en accommodaties, historische bezienswaardigheden én – niet geheel onbelangrijk – héél veel zon! Aan de Turkse kust schijnt de zon in de zomermaanden wel 12 tot 13 uur per dag. De ideale omstandigheden voor een strandvakantie. Wil je ook wat cultuur snuiven, wandel dan door het historische centrum van Alanya waar je onder meer een imposant kasteel vindt dat stamt uit de 13e eeuw. Lees in mijn Travel Magazine artikel met Turkse Rivièra tips alles over de leukste bezienswaardigheden en hotspots.

Alanya, Turkije

Club Sidar

De appartementen van Club Sidar liggen op slechts 250 meter van het strand, ideaal! Daarnaast ligt voor de deur van je ruim opgezette appartement een heerlijk zwembad waar je een duik neemt wanneer de Turkse zon je te warm wordt. Het kinderbad heeft twee glijbanen en zorgt voor eindeloze waterpret voor de jongere vakantiegangers. Het complex heeft bovendien twee restaurants en bars en ligt ook op loopafstand van het centrum van Alanya waar nog veel meer leuke horecagelegenheden te vinden zijn. Club Sidar ontvangt een mooie beoordeling op Tripadvisor van 4 van de 5 punten.

Club Sidar

screenshot van de deal

Screenshot TUI