slechts € 317,-

Veel luxe en vakantie voor weinig geld, dat is deze Turkije deal! Voor slechts €317 verblijf je een week lang in een 5* resort aan de Turkse Rivièra, op basis van all inclusive. Vanuit dit prachtige resort geniet je van een echt ontspannen vakantie. Bekijk de mogelijke reisdata hier en boek jouw reis!

All inclusive vakantie Turkije

All inclusive vakantie Turkije

Kremer is het zonparadijs van de Turkse Rivièra en dé plek voor een zonovergoten all inclusive vakantie in Turkije. Naast dat je hier natuurlijk lekker kunt zwemmen en zonnen aan het strand, is er ook in de omgeving veel te beleven. Bezoek het gezellige centrum van Kremer of huur een auto en verken de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het omliggende berggebied of de oude stad Phaselis. Meer leuke suggesties vind je in mijn artikel met Turkse Rivièra tips!

All inclusive vakantie Turkije

Crystal Deluxe Resort

Eerdere gasten zijn lovend over het Crystal Deluxe Resort en beoordelen het op Tripadvisor met maar liefst 4,5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid! Niet zo gek, want dit 5* resort is werkelijk prachtig en de perfecte thuisbasis voor een heerlijke zonvakantie. Het hotel beschikt onder meer over verschillende zwembaden, een wellnesscentrum, diverse sportfaciliteiten en meerdere restaurants.

All inclusive vakantie Turkije

screenshot van de deal

screenshot