slechts € 329,-

Wauw, wat een resort en wat een glijbanen! Ik heb een fantastische vakantie voor je naar een splinternieuw vijfsterrenresort in Turkije waar je verblijft op basis van ultra all inclusive. Deze deal is inclusief vluchten en transfers zodat je een écht onbezorgde vakantie hebt. Bekijk snel de deal voor alle details en de mogelijke vertrekdata!

Waterpark bij resort

Vakantie Turkije

Het resort waarin je tijdens deze vakantie verblijft is zó mooi en heeft zoveel glijbanen en zwembaden dat je het hotel niet uithoeft om een fantastische vakantie te beleven. Wil je wel iets meer zien van de Turkse Rivièra, dan raad ik je aan om naar het gezellige centrum van Belek te lopen of om Antalya te bezoeken dat slechts 30 kilometer verderop ligt. Ook de watervallen van Düden zijn zeker de moeite waard!

Granada Luxury Belek

Granada Luxury Belek: ultra all inclusive genieten

In 2017 opende het Granada Luxury Belek haar deuren. Dit hotel is dus echt splinternieuw! De grote ster van dit vijfsterrenresort is het waterpark, een feest voor jong en oud! Dit luxe resort ligt op loopafstand van het centrum van Belek. Op ongeveer 1,7 kilometer afstand ligt een privéstrand waar een gratis shuttlebus je naartoe brengt. Deze vakantie is op basis van ultra all inclusive wat betekent dat je dag en nacht geniet van de lekkerste hapjes en drankjes. Op Tripadvisor ontvangt Granada Luxury Belek een uitstekende score van 4,5 van de 5 sterren.

Granada Luxury Belek

screenshot van de deal

Screenshot