All inclusive vakantie in 4* hotel aan de Turkse Riviera

Zoek deze winter warmere oorden op

  • Hotel Grand Seker
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 241,-

De vogels vliegen ’s winters niet voor niets naar het zuiden, het is daar simpelweg een stuk aangenamer. Helemaal als je in een 4* all inclusive hotel verblijft aan de Turkse Riviera. Voor slechts €241 per persoon boek je deze 8-daagse reis naar het uitstekend beoordeelde Grand Seker hotel.

Grand Seker Hotel

Vakantie aan de Turkse Riviera

Vlakbij het familievriendelijke en prachtige strand van Colakli, aan de Middellandse Zee, ligt het Grand Seker Hotel. Op ongeveer acht kilometer afstand van je vakantieadres bevindt zich de toeristische badplaats Side. De Turkse Riviera heeft tal van bezienswaardigheden. Het oude centrum van Side boogt bijvoorbeeld op 3.500 jaar cultuur. Je kunt nog steeds de oude stadsmuren en de ruïne van een amfitheater bezoeken. De vele eeuwenoude schatten als de tempel van Apollo gaan met je verbeelding aan de loop. De lange zandstranden zijn perfect voor een lange strandwandeling en bij mooi weer om lekker te liggen zonnen.

Grand Seker Hotel

All inclusive in het Grand Seker hotel

Het Grand Seker Hotel ontvangt op Tripadvisor een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten. De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zorgt ervoor dat eenieder met een klein budget hier een prachtige all inclusive vakantie kan beleven. Op het complex zijn verschillende winkels, een minimarkt, discotheek, kapper en miniclub te vinden. Je kunt er een hapje eten in een van de restaurants of een drankje nuttigen in het café of een van de bars. Naast twee buitenbaden en enkele kinderbaden kun je ook een baantje trekken in het binnenzwembad. Het hotel heeft twee tennisbanen. Een leuke excursie vormt een ritje te paard, wat vlakbij het hotel geregeld kan worden.

Grand Seker Hotel

screenshot van de deal

Screenshot