slechts 342,- €

Een weelderige tuin en een prachtig lang zandstrand, dit is het Limak Arcadia resort aan de Turkse Riviera! Je verblijft een hele week all inclusive in onderstaand resort, en ook de vluchten vanaf Amsterdam en transfers naar het resort zitten al bij de prijs in. Er zijn zeer veel data mogelijk voor deze prijs, dus bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

Het Limak Arcadia resort in Turkije

Vakantie in Turkije

Stel je voor, jij zit straks te genieten van het zonnetje terwijl het in Nederland koud is. Gewoon lekker buiten in de Turkse zon met je ogen dicht en  een lekker drankje in de hand. Maak een wandeling op de uitgestrekte zandstranden, of ga lekker zwemmen of een watersport beoefenen en er is natuurlijk niets mis met gewoon lekker lui zonnen aan schitterende baai! Turkije heeft elke vakantieganger wel iets te bieden, kijk voor nog meer heerlijke deals tussen mijn Turkije vakanties.

L1E47A1W1600H1066

Het luxe Limak Arcadia hotel

Dit luxe resort vind je middenin de de natuur, en de lange zandstranden met prachtig blauw water liggen op loopafstand. Je verblijft in dit luxe resort op basis van all inclusive, waardoor jij gedurende deze vakantie kan gaan genieten van de Turkse specialiteiten. Denk maar niet dat je je gaat vervelen tijdens je verblijf in dit resort, er wordt dag en nacht gezorgd voor de nodige animatie. Ontspan in een van de sauna’s of het Turkse bad, leef je uit op het beachvolleybalveld of probeer een balletje te slaan op de golfbaan in de omgeving. Dit resort wordt uitstekend beoordeeld door voorgaande bezoekers op TripAdvisor, namelijk met een score van 4.5 uit de 5!

Natuur tussen het Limak Arcadia resort

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)