slechts € 177,-

Zon, zee en strand! Side, aan de Turkse Rivièra heeft het allemaal, en dat het hele jaar door! Geniet van de zon of maak een cultureel uitstapje in deze prachtige kuststad, nu inclusief retourvlucht, transfer en verblijf in *****-resort o.b.v. all-inclusive voor maar €177! Dat is echt een absurd lage bodemprijs! Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek deze deal!

vakantie Turkije
Maritim Saray Regency Resort & Spa

Vakantie Turkije

Ga op een heerlijke zonvakantie in Turkije! De plaats waar je verblijft, Side, was ooit een antieke havenstad. Door de hele stad vind je sporen uit het verleden: antieke tempels, de oude stadspoort en het theater. Vergeet ook niet over de gezellige boulevard te lopen met de leuke restaurants en cafés. Of kom gewoon lekker tot rust aan het zwembad of op een parelwit en zonovergoten strand! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Turkije, of zoek je toch een andere Turkije deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Turkije vakantie. Meer weten over deze prachtige regio? Lees dan al mijn Turkse Rivièra tips!

vakantie Turkije
Maritim Saray Regency Resort & Spa

Maritim Saray Regency Resort & Spa

Je verblijft in het Maritim Saray Regency Resort & Spa*****, vlak bij Side en Manavgat en natuurlijk vrijwel direct aan het strand! Je verblijft op basis van all inclusive, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken; ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes zijn inbegrepen! Het hotel beschikt verder over meerdere restaurants, een discotheek, meerdere sportfaciliteiten en een wellness center! Op Tripadvisor krijgt dit hotel een erg goede beoordeling van 4 van de 5 sterren.

Europe_Turkey_Side_001

screenshot van de deal

screenshot