slechts € 411,-

Glijbanen, zwembaden, het strand voor je neus en de hele dag door heel veel zon…dit is vakantie zoals vakantie hoort te zijn! Ik heb een mooie all-inclusive vakantie naar Turkije voor je gevonden. Voor de scherpe prijs van €411 verblijf je 7 dagen lang in een 4* hotel met waterpark, inclusief vluchten en transfers. Boek deze zonvakantie hier!

Side, Turkije

Vakantie Turkije

Witte poederstranden, een turquoise zee en de zon die fel aan de hemel schijnt. De Turkse Rivièra leent zich uitstekend voor een onbezorgde zonvakantie. Je vindt aan de kust veel mooie resorts waar je vaak geniet van een all-inclusive vakantie. Tel daar een mooi waterpark met veel glijbanen bij op en je hebt de ideale gezinsvakantie gevonden. Oh en dat ook nog eens voor een lage prijs! In Side vind je verder prachtige ruïnes die je zeker wilt zien tijdens je bezoek. Verwonder je hier over het uitstekend gepreserveerde amfitheater en de tempel van Apollo.

all inclusive Side

Splashworld Pegasos World

Een gigantisch zwempark en ontelbaar veel zwembaden, welkom in Splashworld Pegasos World! In dit 4* hotel aan de Turkse Rivièra beleeft het hele gezin een topvakantie. Vlieg naar beneden van de vele glijbanen, dobber op het gemakje in de lazy river of duik in het grote zwembad. Je verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel én hebt onbeperkt toegang tot de waanzinnige waterparken.

vakantie turkije

screenshot van de deal

Side vakantie