All inclusive vakantie in een 5* resort!

Inclusief vluchten, transfers en resort met mega groot waterpark!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Pina Bay Holiday Resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Sunexpress
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer inclusive
slechts € 301,-

Wauw, wat een heerlijk gevoel! Je vakantie boeken en daarna absoluut geen zorgen meer hebben, want alles wordt voor je geregeld. Na je vlucht naar Turkije word je opgewacht op de luchthaven en naar je heerlijke 5* hotel gebracht. Hier verblijf je de komende 6 dagen op basis van all inclusive en dat voor slechts €301 per persoon. Twijfel niet en boek deze last-minute vakantie hier. 

Kusadasi, Turkije

Pine Bay Holiday Resort

Met een compleet animatieteam, grote speelplaats en groot waterpark is dit een uitstekende bestemming voor een vakantie met de kinderen. Maar ook voor volwassenen is hier genoeg te doen, met verschillende duikmogelijkheden, watersporten en een ontspannen wellness gedeelte. Laat je eens een vakantie compleet verwennen in dit luxe 5* resort op basis van all inclusive. Het hotel ligt erg mooi in een baai, en daardoor ook direct aan het strand. Dit hotel krijgt een goede beoordeling van 7.7 van de 10 punten.

Kusadasi, Turkije

Vakantie Kusadasi, Turkije

De Turkse zon verwelkomt je in het plaatsje Kusadasi, aan de westkust van Turkije. Deze levendige havenstad is ideaal voor een ontspannen vakantie. Slenter langs de baaien, plof neer bij een van de gezellige restaurants en verdwaal in het oude centrum met haar nauwe straatjes en kleine winkeltjes. Naast de cruisehaven is er ook een jachthaven die Kusadasi een ware Mediterrane aanblik schenkt.

Kusadasi, Turkije

screenshot van de deal

Screenshot deal