slechts € 475,-

Nog steeds geen vakantie naar de zon gevonden voor het zomerverlof? Wat dacht je van deze last minute vakantie?  Reis voor 8 dagen af naar de Turkse Riviera en verblijf er in een comfortabel, all inclusive 4*-hotel. De perfecte locatie voor een zorgeloze, rustgevende zonvakantie. Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Ramira City Hotel Alanya

Vakantie Turkije

De Turkse kust aan de Middellandse Zee wordt ook wel liefkozend de Turkse Riviera genoemd. Alanya is een van de populairste badplaatsen van de regio. Het is een bestemming die alles aanbiedt wat je verwacht van een zonvakantie: prachtige zandstranden en een heldere, azuurblauwe zee. Je kan er uren genieten aan het strand! Maar je hoeft dat ook niet hele dagen te doen. Kuier langs de gezellige winkeltjes, bars en restaurants van Alanya. Of bezoek historische bezienswaardigheden zoals het kasteel van Alanya. Een middeleeuws kasteel gebouwd op een imposante rots en met een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.

alanya turkey_391324165

Samira City Hotel

Dat het Samira City Hotel een pareltje is, merk je aan de perfecte beoordeling van 5 sterren op Tripadvisor en de lovende commentaren. Dit 4*-sterrenhotel ligt mooi centraal in Alanya, dicht bij alle bars en restaurants. Al hoef je die niet steeds te bezoeken dankzij de all inclusive formule. De propere, moderne hotelkamers bieden een comfortabel verblijf en ongetwijfeld een zalige slaap! Het strand lig op enkele 100 meters van het hotel. Je hoeft dus maar even te wandelen om lekker te gaan zonnebaden en onderweg kan je nog wat proviand inslaan in de winkels.

Ramira City Hotel Alanya

screenshot van de deal

Screenshot Vakantiediscounter