slechts € 389,-

Mijn lieve lezers, ik heb weer een leuke vakantiedeal voor jullie gevonden in Turkije! Dit keer ga je vakantie vieren in een prachtig hotel, dat ook nog eens de naam Titanic draagt! Geen zorgen, dit 5* sterren hotel zal niet meer wegvaren!

Antalya

Titanic Beach Lara

Dit hotel kon de naam niet dragen als het niet zou lijken op het beroemde schip! Dit 5* sterren hotel heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de TUI Top Kwaliteit 2017 prijs en de ZOOVER Orange Award 2016. In dit hotel kan je op en top luxe verwachten in een thematische omgeving. De kamers zijn modern ingericht en van hoge kwaliteit. Verder zijn er verschillende restaurants waar je terecht kan voor een hapje en een drankje en kan je ultiem ontspannen in de compleet uitgeruste spa. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in de Tini Kids club! Als je genoeg krijgt van het super grote zwembad is het heerlijke strand op een klein afstandje lopen. Dit hotel krijgt dan ook een erg goede beoordeling van 8,9 op basis van 4.486 beoordelingen.

Antalya

Vakantie Antalya

De Turkse stad Antalya staat bekend om haar luxueuze haven en resorts. Het heeft prachtige zandstranden en een lichtblauwe zee. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in deze regio, zoals de Düden watervallen, de Hadrian poort en het Karaalioglu park. Er is hier dus genoeg te doen als je buiten het Titanic Beach hotel wilt genieten!

Hamam

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding