slechts € 99,-

Ga op stedentrip naar Valencia en bewonder de prachtige stad waar klassieke en moderne bouwkunst samenkomen én kom lekker tot rust op het strand. Geniet van deze heerlijke combinatie van stedentrip en strandvakantie, inclusief retourvlucht en hotel met rooftop zwembad vanaf €99 vanuit Eindhoven! Bekijk de mogelijke data hier! 

De skyline van Valencia

Stedentrip Valencia

De pleinen van Valencia hebben een gezellige, klassieke Spaanse uitstraling, maar een gebouw als het Ciutat de les Arts i les Ciències laat zien dat de stad ook een moderne kant heeft. Bezoek ook de Kathedraal, de grote stadsmarkt of ga naar een flamenco-optreden! Geniet na een dag cultuur van een heerlijke paella met verse zeevruchten en nip aan een groot glas sangria. Zonaanbidders komen zeker aan hun trekken: het stadsstrand van Valencia is vlakbij en ook in de omgeving zijn prachtige stranden te vinden, waar je helemaal tot rust kunt komen! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

stedentrip Valencia

Hotel Expo

Je overnacht in 3* Hotel Expo.  Met een metrohalte praktisch voor de deur ben je met vijf minuten in het hart van het centrum. Het hotel heeft een mooie dakterras met zwembad. Tijdens het zwemmen of zonnen zul je een panoramisch uitzicht hebben. In het restaurant kun je terecht voor mediterraanse gerechten. Geniet van een drankje op het dakterras of in de pianobar. Op Tripadvisor wordt het hotel goed beoordeeld met 3,5 van de 5 punten.

Strand Valencia

screenshot van de deal

Screenshot deal