slechts € 109,-

Boek nu jouw goedkope stedentrip naar Venetië en beleef de stad buiten alle drukte, maar toch met lekker weer voor slechts €109! Deze prijs is inclusief de vluchten en hotel met ontbijt. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze Venetië kraker!

Beautiful view of famous Canal Grande and Basilica di Santa Mari

Stedentrip Venetië

In Venetië moet je natuurlijk in een gondel stappen om over de Canal Grande te varen. Vanuit de gondel zie je al veel bezienswaardigheden die je later van dichterbij kunt bekijken. Loop over het plein Piazza San Marco met de beroemde San Marco Basiliek. Bekijk de oudste brug van de stad, de Rialtobrug en het sierlijke Dogepaleis. Laat je charmeren door de kleine straatjes en vergeet ook niet de kleurrijke eilandjes Burano en Murano te bezoeken. Deze eilanden staan bekend om hun Venetiaanse glas en kleurrijke vissershuisjes.

stedentrip venetie

Hotel Piave

Je verblijft in het 3* hotel Piave. Dit hotel ligt op het vasteland, in de wijk Mestre. Op een steenworp afstand bevindt zich het station, vanwaar je binnen no-time in het hart van Venetië staat. Het ontbijt is reeds inbegrepen zodat je vol energie de stad kunt verkennen.

Stedentrip Venetië

screenshot van de deal

Stedentrip Venetië