Vakantie op het eiland Vulcano, boven Sicilië

Verblijf in een 4-sterren hotel met privé-strand met zwart zand!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Les Sables Noirs
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Met zeezicht
Holidayguru tipt 12.06.19 tot 17.06.19 Vulcano
P.p. vanaf € 432,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Dsicilie%26affid%3DHotelLesSablesNoirsJan19%26produit%3D278736" text="Hier boeken"]

Heb je wel eens van het vulkaaneiland met de originele naam Vulcano gehoord? Dit Eolische eiland ligt direct boven Sicilië en je kunt er heerlijk vakantie vieren! Deze vakantie naar Vulcano is inclusief vliegtickets en verblijf in een 4-sterrenhotel. Het bijzondere: dit hotel beschikt over een privé-strand met zwart zand! Een unieke vakantie ligt in het verschiet.

Voyage Prive

Vakantie op Vulcano

Volgens een Romeinse legende was het eiland Vulcano het thuis van de vuurgod Vulcanus! Je hebt er mooi uitzicht over de andere Eolische eilanden. Een boottour rond deze eilanden behoort tot de standaard activiteit van elke toerist. Voor actieve vakantiegangers is de wandeling naar de krater van de Vulcano een mooie uitdaging. De vergezichten en zwavelgeur maken de wandeling zeer de moeite waard, en ’s ochtends loop je in de schaduw. Ook kayakken is een populaire activiteit. Een bad in de Terme di Vulcano ruikt niet zo lekker maar doet wonderen voor je huid en is heerlijk warm.

Voyage prive

Hotel les Sables Noirs

Het 4-sterren hotel les Sables Noirs ontvangt maar liefst een fantastische beoordeling van een 8.8 van de 10 punten! De service is er van grote klasse en dankzij de ligging vlakbij de haven en het strand ben je gegarandeerd van een toplocatie. Neem een verkoelende duik in het buitenzwembad of spendeer je middag op het privé-strand van het hotel. Het uitgebreide ontbijt is bij deze deal inbegrepen, bovendien kun je bij aankomst even bijkomen met een welkomstdrankje. Je verblijft in een kamer met veranda.

Voyage Prive

screenshot van de deal

Screenshot van de deal