Profiteer van vroegboekkorting! Het is nog ver weg maar kan jij ook niet wachten tot de tijd van fonkelende lichtjes en met warme chocomelk onder een dekentje weer begint? De kerstperiode is ook een van mijn favoriete tijden van het jaar! Met deze heerlijke kerstdeal bezoek jij de kerstmarkt Wenen, inclusief retourvluchten en 4* hotel. Probeer vooral een Weens koffiehuis uit tijdens je bezoek om lekker op te warmen. Je boekt de vluchten naar Wenen al voor €35 en voor vier overnachtingen betaal je slechts €94,50 per persoon! Sla je slag en geniet deze winter voor een prikje van het prachtige Weense winterlandschap.

De kerstmarkt in Wenen

Kerstmarkt Wenen

In Wenen kan je op maar liefst 4 verschillende kerstmarkten terecht voor je kerstinkopen. Lees je van tevoren wel goed in welke wanneer open is, zodat je niet voor een dichte deur / leeg plein komt te staan. Wenen lijkt te zijn omgetoverd in een sprookjesland tijdens de kerstperiode, en mede door duizenden lichtjes lijkt de stad helemaal op te lichten! Wandel langs de kraampjes van de kerstmarkt en zorg vooral niet dat je met lege handen weer naar huis moet! Verder heeft de stad Wenen ook een rijke historie, dus het is zeker de moeite waard om de stad ook wat verder te gaan ontdekken! Wist je trouwens dat de kerstmarkt in Wenen wat mij betreft de mooiste is in heel Europa? Lees waarom in mijn Travel Magazine artikel met de top 10 leukste kerstmarkten van Europa!
wenen1

Rainers Hotel

Je uitvalsbasis tijdens  deze stedentrip is het luxe 4* hotel Rainers. De kamers zijn modern ingericht en binnen een paar minuten sta je al met het openbaar vervoer op het centraal station. Het hotel wordt goed beoordeeld op Tripadvisor met 4 van de 5 punten! Het ontbijt is niet inbegrepen maar in Wenen zijn ontelbare leuke ontbijtcafés te vinden. Flaneer jij in december langs het prachtige Slot Belvedere en de andere bezienswaardigheden van Wenen?

kerstmarkt wenen
Kamer in het Rainers Hotel

screenshot van de deal

Screenshot van de Wenen aanbieding