Bodemprijs voor zonvakantie op Zakynthos!!

Slechts €99 incl. vluchten, transfers en appartement!

  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
P.p. vanaf € 99,-

Wauw! Betaal nu slechts €99 voor een heerlijke zonvakantie op het zalige Griekse eiland Zakynthos. Terwijl de temperaturen in Nederland dalen kun je op Zakynthos nog lekker in je zomerse jurkje of korte broek genieten van de zon en nog lekker bruin bakken op het strand. Deze aanbieding is inclusief de vluchten, de transfers en verblijf in een goed appartement. Dat alles voor slechts €99!

Bekijk hier snel de mogelijke data en verdere details en boek deze spotgoedkope zonvakantie naar het Griekse Zakynthos!

zeegrot zakynthos

Zonvakantie op Zakynthos

Zie jij jezelf al dobberen in de warme zee bij Zakynthos? Even al je zorgen vergeten en genieten van het ultieme zomerse gevoel. Zakynthos heeft naast deze warme zee – en genoeg adembenemend mooie stranden – nog veel meer moois in haar mars. Spectaculaire natuur, pittoreske dorpjes en natuurlijk de overheerlijke Griekse keuken: op Zakynthos vind je het allemaal! Wil je meer weten over Zakynthos? Lees dan mijn Zakynthos tips. Wil je weten hoe het eiland het doet in vergelijking met de andere Griekse eilanden? Lees dan mijn artikel over de mooiste Griekse eilanden!

prachtige zee

Jouw appartement op Zakynthos

Je verblijft voor deze reis in het appartementencomplex Lithakia Beach ***. Dit gezellige complex ligt midden in het centrum van Agios Sostis. Maar niet gevreesd: midden in het centrum betekent in dit geval ook DIRECT aan het strand! Wel zo fijn; kan je ’s ochtends als je wakker wordt direct de zee in springen! Mocht dat alsnog te ver voor je zijn dan kan je ook gewoon gemakkelijk het zwembad in springen. Ideaal!

strand op zakynthos

screenshot van de deal

screenshot