slechts € 839,-

Witter dan witte stranden, een helderblauwe zee en palmbomen die zachtjes deinen op de wind, welkom op Zanzibar! Wordt dit paradijselijke eiland jouw volgende vakantiebestemming? Doen! Boek nu voor €839 een 9-daagse vakantie naar dit bounty eiland.

Zanzibar

La Madrugada Beach Resort

Het kleinschalige La Madrugada Beach Resort ligt aan het einde van een lang wit zandstrand. Relax op een strandbedje of lees een boekje aan het zwembad. Alle kamers zijn voorzien van airco. Wil je iets meer van de omgeving zien, neem dan de gratis shuttlebus naar het vissersplaatsje Jambiani. Het hotel biedt deze service twee keer per week aan. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant en een gezellige bar. La Madrugada Beach Resort krijgt een goede score van 8.4 uit 10 punten op Zoover.

Vacation on Zanzibar

Ontspannen met deze vakantie Zanzibar

Zanzibar ligt in de Indische Oceaan, ongeveer 20 kilometer van de kust van Tanzania en is een adembenemende plek om aan de rest van de wereld te ontsnappen. Je vindt hier turquoise water, zanddrempels waarlangs je heerlijk door het water kunt waden en veel kleine, vrijwel onbewoonde eilanden waar nauwelijks toeristen komen. Ontdek ook de Werelderfgoed locatie Stone Town, de oude stadswijk op Zanzibar. Of loop van strand naar strand tussen kleine vissersdorpjes, het ene dorpje is nog leuker dan het andere. Ga goed voorbereid op reis met de mooiste Zanzibar bezienswaardigheden. Hoe gaat het weer eruit zien op deze paradijsvakantie? Dat lees je in de beste reistijd voor Zanzibar.

Zanzibar

screenshot van de deal

Screenshot deal