slechts € 766,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Zanzibar is écht een droombestemming. Dit grote eiland ligt voor de kust van Tanzania in de Indische Oceaan. Je vind hier witte stranden, een helderblauwe zee, plantages met kokospalmen en de meeste prachtige duik- en snorkellocaties! Klinkt als een uitstekende vakantiebestemming of niet? Boek nu 9 dagen Zanzibar, inclusief vluchten, transfers en hotel o.b.v. all inclusive voor een mooie prijs. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

vakantie zanzibar

Vakantie Zanzibar

Zanzibar ligt in de Indische Oceaan, ongeveer 20 kilometer van de kust van Tanzania en is een adembenemende plek om aan de rest van de wereld te ontsnappen. Je vindt hier turquoise blauw water, zanddrempels waarlangs je heerlijk door het water kunt waden en veel kleine, vrijwel onbewoonde eilanden waar nauwelijks toeristen komen. Ontdek de Werelderfgoed locatie Stone Town, de oude stadswijk van Zanzibar. Of loop van strand naar strand tussen kleine vissersdorpjes, het ene dorpje is nog leuker dan het andere.

Zanzibar visser

Reef & Beach Resort

Je overnacht in het prachtige Reef & Beach resort. Het resort biedt je alles wat je je maar kunt wensen. Je verblijft hier op basis van all inclusive, dus alles is voor je geregeld. Verwacht een gezellig, schoon resort. Er is ook een receptie, terras, tuin, 2 bars, een buffetrestaurant, een heerlijk zwembad met een handdoekenservice en ligbedden met parasols. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten. Je kamer is ook van alle gemakken voorzien, en beschikt o.a. over airco, gratis WiFi, douche en toilet.

Straw hut on an idyllic beach

screenshot van de deal

Screenshot deal