slechts € 659,-

Een werkelijke droomvakantie wacht op jou; een luxe 5* reisje naar een zonnig eiland paradijs. Deze aanbieding brengt jou namelijk naar het Tanzaniaanse eiland Zanzibar, waar je gaat beleven wat echte luxe nou precies inhoudt. Genieten van de heerlijke spa of liggen dobberen in het infinity pool met prachtig uitzicht over de oceaan; het kan allemaal. Gelukkig kost het ditmaal helemaal niet zo exorbitant veel, maar is het ontzettend scherp geprijsd! Een luxe vakantie op Zanzibar, inclusief vluchten, transfers en halfpension verblijf in een 5* resort met spa kost je nu slechts €659! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze prachtige vakantie op Zanzibar.

vakantie zanzibar
Het infinitypool bij de 5* resort!

Vakantie op Zanzibar

Tijd voor een Zanzibar vakantie is het altijd, want wat een prachtig eiland is dit toch. Zanzibar is een semiautonome regio behorend tot Tanzania. Dit paradijselijke eiland ligt ten oosten van Afrika en bezit alles wat je nodig hebt voor een droomvakantie. Het eiland staat bekend als het specerijeneiland, dus je kunt hier zeker wel wat culinaire hoogstandjes verwachten. Daarnaast vind je hier de meest prachtige witte stranden en het staat vol met palmbomen. Veel dichter bij paradijselijke omstandigheden kom je denk ik niet op aarde! Hier lees je meer over de bezienswaardigheden op Zanzibar.

vakantie zanzibar
Jouw luxe 5* resort!

Een prachtig 5* resort met spa

Je verblijf tijdens deze droomreis is het 5* Sea Cliff Resort & Spa. Een geweldige vakantie is gegarandeerd in dit resort. Wat dacht je van liggen dobberen in dat bad hierboven, of luieren in het infinitypool met spectaculair uitzicht over de Indische Oceaan? In dit resort kan het allemaal. Je verblijf daarnaast ook nog eens op halfpension basis, dus ontbijt en diner zitten al elke dag inbegrepen in de prijs. Op Tripadvisor krijgt dit resort een werkelijk geweldige beoordeling van maar liefst 4,5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid!

vakantie zanzibar
Jouw luxe 5* resort

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding