Vakantie Zanzibar in fijn resort

Inclusief directe vluchten, erg fijn hotel en ontbijt

  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,3
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Strandhotel Hotel nabij strand
Holidayguru tipt 29.10.19 tot 05.11.19
P.p. vanaf € 415,-

Een vakantie Zanzibar klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Helaas is een vakantie naar dit paradijs vaak een erg dure onderneming. De vakanties zijn al snel richting de €1000 voor een week waardoor mensen afzien van dit fantastische eiland. Dat hoeft nu gelukkig niet. Met deze geweldige vlucht en hotelcombinatie heb je namelijk al een 8-daagse vakantie voor maar €415! Dit kan met een directe vlucht voor €340 en een geweldig hotel met ontbijt voor €75 per persoon. Boek nu deze geweldige vakantie!

Zanzibar Dream Lodge

Je verblijft tijdens deze vakantie in de Zanzibar Dream Lodge. Dit resort ligt aan het strand en krijgt een geweldige beoordeling van een 8,3. Daarnaast krijg je elke ochtend een heerlijk ontbijtje geserveerd, wat wordt beoordeeld met een 8,8. Er is een mooie tuin aanwezig in het resort met bamboo en de bedden zijn erg corfotabel. Ook de locatie wordt als erg prettig ervaren door de gasten van het hotel.

Zanzibar vakantie

Vakantie Zanzibar

Een vakantie Zanzibar is de zonvakantie die je zoekt. Dit eiland is namelijk niet alleen heerlijk tropisch, maar er valt ook genoeg te beleven. Zo is Zanzibar een echte duiklocatie vanwege de hoge variatie aan vissen die je hier kan tegenkomen. Ook andere watersporten zoals windsurfen zijn erg populair. Hou je meer van natuur, dan is het binnenland van Zanzibar een prachtige plek om doorheen te rijden of te wandelen. In de buurt van het hotel zijn daarnaast veel restaurants waar je terecht kunt voor een fijne maaltijd. Na deze vakantie heb je het gevoel alsof je een maand bent weggeweest!

screenshot van de deal