Luxe bed & breakfast in Zeeland

Met buitenzwembad!

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 9,6
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 07.05.21 tot 09.05.21
P.p. vanaf € 133,-

Palmbomen en cocktails aan het zwembad, dat is toch het ultieme vakantiegevoel. En dat gewoon in Nederland! Voor maar €133 per persoon verblijf je in de meivakantie een weekendje in deze geweldige bed & breakfast in Zeeland. Inclusief ontbijt! Gurutip: last minute van de zon genieten? Dan is dit plekje ook beschikbaar!

De Heerlijkheid van Noordwelle

Leun achterover op een van de ligbedden aan het zwembad, nip van een lekker zomers drankje tussen de palmbomen en je zou helemaal vergeten dat je in Nederland bent. Bed & Breakfast Heerlijkheid van Noordwelle heeft de sfeer en uitstraling van een boetiekhotel op een zonnig Grieks of Spaans eiland, maar staat gewoon in Zeeland! Dit fijne vakantieadresje heeft een buitenzwembad en luxe ingerichte kamers. Hier is het heerlijk vertoeven!

Zeeland vakantie

Komen de muren thuis op je af? Ga er dan even tussenuit met dit tripje naar Zeeland! Deze bed & breakfast staat in het plaatsje Noordwelle, in de buurt van Renesse. Het strand ligt een paar kilometer verderop; met de fiets of auto sta je er zo. Daarnaast is het aan het zwembad van deze B&B ook heerlijk vertoefen én is het leuk om een roadtrip te maken door Zeeland.

screenshot van de deal

Screenshot deal