Fly and Drive vakantie Johannesburg

Op zoek naar de Big 5 tijdens een safari in Zuid-Afrika

  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 814,-

Op safari in Afrika, het is een droom die uitkomt. Tijdens deze vakantie naar Zuid-Afrika – inclusief vliegtickets en huurauto – vertrek je naar de grootste stad van het land, Johannesburg. Ga jij de Big 5 spotten in een van de nationale parken in het land? Een reis naar Zuid-Afrika is werkelijk een beleving, ga je mee op avontuur? Bekijk hier snel alle mogelijke reisdata en boek je reis!

huurauto Johannesburg

Vakantie Zuid-Afrika

Je Zuid-Afrika vakantie start in Johannesburg, de goudstad! In 1886 ontstond de langste goudkoorts allertijden en met de komst van duizenden gelukszoekers groeide Jo’burg in drie jaar tijd uit tot de grootste stad van Zuid-Afrika. Er is zelfs een pretpark gewijd aan deze koorts: Gold Reef City. Kom meer te weten over de roerige geschiedenis van het land in het Apartheidmuseum. Je kunt ook een groepsexcursie maken naar het township Soweto, waar de voormalige huizen van Nelson Mandela en Desmond Tutu staan. Waarschijnlijk kom je niet alleen om de stad te zien, maar om de natuur in te trekken! Sta oog in oog met de Big Five tijdens een safari in Zuid-Afrika! Reis af naar het Pilanesberg National Park, het Kololo Game Reserve of het beroemde Kruger National Park. Deze parken liggen allen ten noord-oosten van Johannesburg. Op naar een onvergetelijk avontuur! Wil je trouwens op safari gaan? Lees hier dan alles over wildlife in Zuid-Afrika!

vakantie Zuid Afrika

Fly and Drive Johannesburg

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar een huurauto uit de middenklasse voor je klaarstaat. Deze huurauto is geschikt voor maximaal vier personen en je kunt er een ongelimiteerd aantal kilometers mee rijden. Een voorbeeld van een auto in deze klasse is de Toyota Corolla. De accommodaties zitten nog niet bij deze deal inbegrepen, zodat je optimale flexibiliteit geniet bij het plannen van je reis. Hier vind je leuke hotels en lodges rond Johannesburg. Boek snel deze goedkope fly and drive vakantie naar Zuid-Afrika!

Fly and Drive Johannesburg

screenshot van de deal

screenshot