slechts € 869,-

Lapland is prachtig met haar fascinerende uitzichten, unieke landschappen, én natuurlijk het Aurora Borealis, beter bekend als het Noorderlicht! Ik heb een hele goede deal voor je gevonden, welke echt een once-in-a-life-time kans is! Ga nu naar Zweeds Lapland en verblijf daar in een zogeheten ‘Bird’s Nest’: de ultieme unieke accommodatie om het Noorderlicht te spotten! Daarnaast ga je ook nog op aparte Noorderlichtexcursie, verblijf je op basis van halfpension, zitten de vluchten ook inbegrepen in de prijs en meer! Optioneel kun je ook nog toffe excursies erbij boeken, zoals een tocht met sledehonden of een sneeuwscootertocht!

Klinkt allemaal geweldig toch? Bekijk hier snel alle mogelijke data, verdere details, en boek deze droomreis!

Unieke hotelovernachting in een Bird's Nest
Unieke hotelovernachting in een Bird’s Nest

Hoe ziet de reis eruit?

Je krijgt een overnachting hoog in de bomen, met een fascinerend uitzicht over Lapland én het Noorderlicht. Als een echt vogeltje kijk je uit over de prachtig natuur. Verder geniet je tijdens deze reis van een exclusieve Noorderlichtexcursie waarbij je onder professionele begeleiding op zoek gaat naar de Aurora Borealis. Verder kun je de wonderen van het winterse Lapland ontdekken met een wandeling op sneeuwschoenen. Daarnaast kun je nog meer prachtige excursies bijboeken. Wat dacht je van een huskysafari of een sneeuwscootertocht?! Ontdek het Zweedse Lapland in de beste maand voor deze reis door gebruik te maken van de beste reistijd voor Zweden. Wil je meer weten over het Noorderlicht? Lees dan mijn Travel Magazine artikel vol informatie over het prachtige Noorderlicht.

Slapen als een vogeltje

Je verblijft in de Grano Beckasin Lodge. De logde heeft verschillende accommodaties en tijdens jouw verblijf, slaap je enkele nachten in het Eco-hotel en een nacht in het Bird’s Nest. Het Bird’s Nest is werkelijk waar heel erg uniek! Je beschikt over je eigen boomhut, met comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet en een kleine kitchenette. Dit alles met fascinerend uitzicht! De lodge krijgt een beoordeling van 4,5 van de 5 punten op Tripadvisor.

Slee in Zweden

screenshot van de deal

screenshot