8-daagse meivakantie Zweden

Incluisef KLM vluchten en heerlijk 4* verblijf

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,3
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 25.04.20 tot 02.05.20
P.p. vanaf € 270,-

Heb je nog geen plannen voor de meivakantie, maar wil je wel graag weg? Ik heb een prachtige 8-daagse meivakantie Zweden voor je gevonden voor maar €270 (zaterdag tot zaterdag)! Voor die prijs krijg je KLM vluchten vanaf Schiphol en een heerlijk 4* verblijf in de Zweedse natuur. Deze prijs is op basis van twee personen. Ben je met meer, dan betaal je zelfs nog minder per persoon. Voor vier personen betaal je bijvoorbeeld slechts €218 per persoon!

Safsen Resort

Tijdens deze vakantie Zweden verblijf je in een prettig huisje van het 4* Safsen Resort. Dit resort ligt in het dorpje Frediksberg, in het midden van Zweden. Jouw huisje is een 3-kamerwoning met tv, open haard, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Daarnaast is er natuurlijk een badkamer aanwezig. Verder heb je gratis entree tot de relaxruimte met onder andere een sauna. Het park heeft een prachtige ligging in de bossen en aan het Säfsojonmeer.

vakantie Zweden

Vakantie Zweden

Deze vakantie Zweden is er één naar het hart van de Zweedse natuur. Hier kan je in de meivakantie, tijdens de prachtige lente, prachtige wandelingen ondernemen. Ben je nog actiever, dan is het mogelijk om mountainbikes te huren of een kano. Er zijn zeer veel mooie wandelroutes mogelijk door de bossen. Hoe lekker is het dan om thuis te komen in jouw heerijke woning en de open haard aan te maken en te genieten van alle rust? Let op: Om bij de accomodatie te komen en om veel van de omgeving te zien is het aan te raden een auto te huren op het vliegveld. Dit doe je gelukkig eenvoudig via deze link. Veel plezier tijdens je meivakantie Zweden.

screenshot van de deal

vakantie zweden