Tropische vakantie aan de Nederlandse kust

Modern vakantiepark in Noordwijkerhout

Holidayguru tipt 08.03.21 tot 12.03.21
P.p. vanaf € 65,-

Waan jezelf in het buitenland op vakantiepark Dunimar. Al vanaf €65 per persoon verblijf je een midweek in een luxe bungalow, geheel in meditteraanse stijl, vlakbij Noordwijk aan ZeeGurutip: ook beschikbaarheid in de schoolvakanties!

Vakantiepark Dunimar

Op het kleinschalige vakantiepark Dunimar voelt het alsof je in Zuid-Spanje bent! De schitterende cottages hebben een tropisch en mediterraans uiterlijk, waardoor je helemaal in de juiste vakantiesfeer komt. Je slaapt in een modern ingerichte bungalow geschikt voor vier personen. Op slechts drie kilometer van het park vind je het lang uitgestrekte strand van Noordwijk aan Zee, perfect voor een dagje zonnebaden en relaxen.

Vakantie Noordwijkerhout

Beach, please! Trek snel je zwemkleding aan, neem je zonnebrand mee en sla je handdoekje uit op het heerlijke strand van Noordwijk. Laat de zon even op zich wachten? In de omgeving van Noordwijkerhout valt heel wat leuks te ontdekken! Fiets door de bollenstreek, ga een dagje shoppen in Leiden of Haarlem of ga bloemetjes kijken in de wereldberoemde Keukenhof. Hier ga je je geen seconde vervelen!

screenshot van de deal

ss_noordwjik