Cottage op splinternieuw vakantiepark

Vier de voorjaarsvakantie midden in de natuur!

Holidayguru tipt 15.02.21 tot 19.02.21
P.p. vanaf € 227,-

Wil jij deze voorjaarsvakantie even lekker relaxen en er samen tussenuit? Dan heb ik het perfecte vakantie adresje voor je! Duik de natuur in en verblijf in deze nieuwe cottage in Brabant. Voor €227 per persoon boek je een midweek naar dit te gekke vakantiepark vlakbij Tilburg.

Kampina Staete

Deze knusse en comfortabele cottages vind je op het splinternieuwe vakantiepark Kampina Staete tussen de bossen bij Oisterwijk in Brabant. In deze mooie cottages kun je je even terugtrekken in de natuur en de dagelijkse stress van je af laten glijden. Jouw cottage heeft een eigen douche en toielet en een bedstee waar je heerlijk kunt wegdromen. ’s Ochtends word je wakker van de fluitende vogels en geniet je op je terras van een bakje koffie.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von KampinaStaete (@kampinastaete) am Mai 21, 2020 um 7:53 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von KampinaStaete (@kampinastaete) am Jun 29, 2020 um 11:07 PDT

Vakantie in eigen land

Trek je even terug in de natuur en geniet van een ontspannen vakantie in eigen land. Deze vakantiehuisjes liggen midden in de bossen in Brabant. Ben je toch op zoek naar wat meer levendigheid? Het centrum van Oisterwijk ligt op slechts vijf minuten afstand van het vakantiepark. Vanuit hier sta je ook zo in Tilburg, bij de Beekse Bergen of in de Efteling. De perfecte locatie voor een afwisselende staycation dus!

screenshot van de deal

Screenshot deal