Luxe glamping: slaap in een boomhut

Uniek huisje in Twente!

  • Reserveringskosten Al verrekend in de totaalprijs
  • Prijs op basis van vier personen
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 23.03.21 tot 25.03.21
P.p. vanaf € 72,-

Een uniek vakantiehuis dat ook nog eens betaalbaar is? Daar word ik blij van! Voor maar €72 per persoon logeer je twee nachten in een boomhut. Ga jij dit mini-avontuur in Nederland aan?

Overnacht in een boomhut

Laat de avonturier in jezelf los en breng een paar nachtjes door in deze te gekke boomhut op vakantiepark Mölke in Twente. Dit bijzondere vakantiehuisje steekt vier meter hoog de lucht in naast de rivier de Regge en is geschikt voor vijf personen. Dit is glamping op zijn best; avontuurlijk, maar ook lekker luxe. In de luxe bedden slaap je als een prinsesje en de boomhut heeft ook een badkamer, een kleine keuken en een eigen veranda aan het water.

Vakantiepark Mölke

Mölke is een gastvrij vakantiepark in Twente met tal van faciliteiten en activiteiten. Bij de streekwinkel haal je warme broodjes voor het ontbijt en lokale biertjes voor een borrel op de veranda van je boomhut. In de zomer geniet je van het zonnetje op het strandje aan de Regge of ga je in een kano op op een SUP-board de rivier op. Ook in het najaar en de winter is hier genoeg te beleven. Neem een duik in het binnenzwembad, ga bowlen of huur een fiets of een Green Buggy om de Twentse omgeving te verkennen.

screenshot van de deal

Screenshot deal