Luxe vakantiehuis nabij Noordzeestrand

Splinternieuw vakantiepark!

  • Boekingskosten Inclusief
  • Eindschoonmaak Inclusief
  • Servicekosten Inclusief
  • Toeristenbelasting 1,20 p.p.p.n.
  • Prijs op basis van vier personen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 01.03.21 tot 05.03.21
P.p. vanaf € 145,-

Houd jij echt van het strand? Verblijf voor slechts €145 per persoon een midweek in dit luxe vakantiehuis op vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin. Het park ligt op slechts 800 meter van het Noordzeestrand. 

Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin

Dit vakantiehuis ligt op het nieuwe vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin en heeft een prachtige locatie op slechts 800 meter van het strand. Het huisje is ontworpen met veel natuurlijke materialen. De grote ramen zorgen voor veel licht en een natuurlijke overgang van binnen naar buiten. Werk met een koel drankje in je hand aan je kleurtje op het terras of loop naar een gezellige strandtent voor een cocktail. Of maak gebruik van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark De Klepperstee. De parken zijn verbonden met een wandelpad.

Midweek Ouddorp

Op slechts 400 meter van het vakantiepark ligt het strandplein met kleine winkeltjes, een supermarktje, fiets- en surfshop en een binnen- en buitenspeeltuin. Neem plaats op het terras voor een lunch of een heerlijke cocktail. Ook een aanrader is Neeltje Jans op slechts 30 minuten rijden, waar je alles leert over de rijke waterhistorie van Zeeland. Of ga het Grevelingenmeer op voor jouw favoriete watersport. Liever een grotere stad bezoeken? Op circa 60 kilometer ligt Rotterdam, met highlights als de Markthal, Kubuswoningen, de Erasmusbrug en de Euromast.

screenshot van de deal

Screenshot van deal